MENY

Är du hungrig och vill ha en bra mat upplevelse i lilla Bromsten?

BESÖK 

THE HIGHLANDER 

KÖTT

Bacon & Ostburgare 205:-
Hemgjorda högrevsburgare som pressas på stekbordet, serveras med grovskurna pommes,
egen gjord dressing, grönsallad, inlagd gurka, inlagd rödlök, inlagd rödkål och tomat.
Dryck tips: Fatöl Krusovice 85:-

Köttbullar med Gräddsås 215:-
Hemgjorda (nöt) köttbullar som serveras med kokt potatis, rårörda lingon och dagsfärska grönsaker.
Vintips: La Méridionale Rouge Glas 77:- Flaska 346:-

Schnitzel 239:-
Serveras med rödvinsås, bearnaisesås och stekt potatis samt kokta grönsaker.
Toppas med kapris, ansjovis och citronklyfta

Vintips: La Méridionale Rouge Glas 77:- Flaska 346:-

Highlander Pasta 225:-
Oxfilé som fräses olivolja med färska champinjoner och pressad vitlök.
Toppas med kalvfond, sambal oelek, grädde samt riven parmigiano reggiano.
Vintips: Pavillion Shiraz Glas 85:- Flaska 382:-

Plankstek 299:-
Grillad ryggbiff med pommes duchesse på planka
Serveras med rödvinsås, bearnaisesås,
ugnsbakat tomat med gratinerad ost, baconlindad färsk grön sparris.
Vintips: Cono Sur Single Vineyard Pinot Noir Glas 129:- Flaska 580:-

Oxfilé med Grönpepparsås 359:-
Grillad Oxfilé serveras med potatisgratäng och kokta grönsaker
Vintips: Valpantena Amarone Della Valpolicella DOCG Flaska 1095:-

FISK & VEGETARISKT

Vitlöksbröd med Tzatziki 125:-
Serveras med dagsfärska grönsaker, picklad rödlök och picklad rödkål

Toast Skagen 175:-
Hand skalade räkor, fin hackat rödlök, dill och cognac,
rörs ihop med hemgjord majonnäs. Toppas med löjrom, citronklyfta och sparris
Serveras med rostat bröd och dagsfärska grönsaker.
Vintips: Cono Sur Organic Chardonnay Glas 99:- Flaska 429:-

Fish`n`Chips 215:-
Panko panerad fiskrygg, serveras med ört & dillmajonnäs, sherryvinäger, grovskurna pommes,
inlagd gurka, picklad rödlök, picklad rödkål, citronklyfta och dagsfärska grönsaker.
Vintips: La Méridionale Blanc Glas 79:- Flaska 332:-

Skaldjurs Pasta 238:-
Scampi, räkor och blå musslor som fräses med vitlök.
Toppas med sirracha och hummerfond, grädde samt riven parmigiano reggiano.
Vintips: Cono Sur Bicicleta Riesling Glas 109:- Flaska 490:-

Smörstekt Fjällröding med Skagenröra 309:-
Serveras med pressad potatis, kokta grönsaker. Toppas med sparris och citronklyfta.
Vintips: Domaine Louis Moreau Petit Chablis Flaska 695:-

Fransk Fiskgryta med Aioli 249:-
Tomat baserad fiskgryta toppas med hand skalade räkor, blå musslor och sparris.
Serveras med kokt potatis, citronklyfta och rostat vitlöksbröd.
Vintips: Cono Sur Bicicleta Riesling Glas 109:- Flaska 490:-

Halloumi Burgare 199:-
Serveras med honungs marinerad avokado, grovskurna pommes,
egen gjord dressing, grönsallad, inlagd gurka, inlagd rödlök, inlagd rödkål och tomat.
Vintips: CAVA Codorníu Ecológica Brut EKO Glas 105:- Flaska 535:-

Halloumi & Avokado Sallad 199:-
Ruccola, isbergssallad, färsk sparris, cocktail tomater, inlagd rödlök
och inlagd rödkål. Serveras med örtmajonnäs, riven parmigiano reggiano och färsk bakat bröd.
Vintips: Prosecco Treviso Brut DOC EKO Glas 105:- Flaska 535:-

KEBAB

Kebab med Bröd 95:-
Kebabkött serveras med färskbakat bröd, kebabsås, vitlöksdressing,
isbergssallad, lök, tomat och feferoni 

Kebabrulle 110:-
Kebabkött serveras med färskbakat tunnbröd, kebabsås, vitlöksdressing,
isbergssallad, lök, tomat och feferoni 

Kebab med Pommes 130:-
Kebabkött serveras med pommes, kebabsås, vitlöksdressing,
isbergssallad, lök, tomat och feferoni